Trondheims Maker Hotspots

Ønsker du å komme i kontakt med andre makers, lære noe nytt eller å ha et sted å jobbe med prosjekter? Vet du om steder som burde være på denne listen? Kontakt oss gjerne.

 

Hackheim

https://hackheim.no

Hackheim er Trondheims hackerspace/makerspace og er plassen for teknologiinteresserte uavhengig av utdanning, alder, kjønn og bakgrunn samles for å leke, sosialisere, lære og lære bort.

 

Omega Verksted

http://www.omegav.ntnu.no/

Omega Verksted er en forening for elektronikk- og hobbyinteresserte studenter ved Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) stiftet i 1971. Verkstedet inneholder det meste av verktøy for små og store prosjekter, i tillegg til et knippe datamaskiner samt et solid utvalg av brus og sjokolade.

 

Trigger Makerspace

https://vitensenteret.com/nb/makers

Makers er en gratis skaperklubb hvor du bestemmer hva du har lyst til å lære mer av! Du kan blant annet lære deg å 3D-printe, laserkutte, utforske elektronikkutstyr, tresløyd, metallsløyd og mye annet. Alle fra 15-18 år.

 

Hackerspace

https://www.hackerspace-ntnu.no/

Hackerspace NTNU er en studentdrevet organisasjon åpen for alle studenter uavhengig av studieretning. Hos oss finner du ny teknologi til din disposisjon, blant annet droner, 3D-printere og Virtual Reality-utstyr.

 

Folkeverkstedet

LES MER

Folkeverkstedet er inspirert av gjør det selv-bevegelsen og vil bidra til å dele kunnskap om den stadig økende mengden teknologi som omgir oss i hverdagen. Her kan du prøve vår 3D-printer, spille med Makey Makey, lage stop motion-film eller bygge med littleBits.