What is Maker Faire?

Maker Faire is a gathering of fascinating, curious people who enjoy learning and who love sharing what they can do. From engineers to artists to scientists to crafters, Maker Faire is a venue for these "makers" to show hobbies, experiments, projects.

We call it the Greatest Show (& Tell) on Earth - a family-friendly showcase of invention, creativity, and resourcefulness.

Glimpse the future and get inspired!

Maker Faire information Makey icon

About Maker Faire

Maker Faire er verdens største oppfinnerfestival – et familievennlig arrangement med oppfinnelser, kreativitet og ideer, og en feiring av gjør-det-selv bevegelsen. Det er en plass hvor folk viser frem hva de har laget, og deler hva de har lært.

 

Skaperne («Makers») er alt fra teknologientusiaster til håndtverkere til hjemmebyggere til forskere til garasjeoppfinnere. De finnes i alle aldre og med alle bakgrunner. Målet med Maker Faire er å underholde, informere, bygge relasjoner og utvikle dette miljøet.

 

Første gang Maker Faire ble arrangert var i San Mateo, California, og ble i 2013 arrangert for åttende gang, med 900 makers og 120.000 besøkende. World Maker Faire i New York, det andre flaggskiparrangementet, har økt til 500+ makere og 55.000 besøkende. Det er i 2017 «featured» Maker Faires i Tokyo, Roma, Shenzhen, Taipei, Seoul, Paris, Berlin, Barcelona, ​​Detroit , San Diego, Milwaukee, Kansas City og Trondheim. I tillegg er det en mengde mindre uavhenige Maker Faires som blir arrangert i hele verden.

 

Om MAKE Magazine:

 

MAKE er det første bladet som dedikerer seg fullt og helt til «gjør-det-selv» (DIY) teknologiprosjekter. MAKE forener, inspirerer, informerer og underholder det stadig voksende miljøet av mennesker som skaper fantastiske prosjekter i bakgårder, kjellere og garasjer. MAKE feirer din rett til å justere, hacke og modifisere den teknologien du ønsker. Abonner på Make her.

 

I tillegg til bladet og Maker Faire, er MAKE:

 

  • En viktig kilde online til nyheter og prosjekter, blog.makezine.com
  • Utsalg for byggesett og bøker, the Maker Shed
  • Moro og instruksjoner på YouTube
  • Et bibliotek med steg-for-steg instruksjoner på Make:projects
  • Utgiver av best-i-kategorien bøker via Make:Books, som inkluderer introduksjonsbøker til Raspberry Pi, 3D Printing, Arduino med mer.